Mobiele surveillance

Wanneer u een bedrijf, gespecialiseerd in mobiele surveillance, zoekt, bent u bij H&G Security in Naaldwijk, regio Westland, in goede handen. Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week garant voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsdiensten op maat. Als flexibele, meedenkende organisatie verlenen wij onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven in de directe regionale omgeving van Westland. Van het uitvoeren van mobiele surveillance tot het realiseren van mobiele alarmsystemen en camerabewaking: wij zijn uw betrouwbare partner.

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Mobiele surveillance

Mobiele surveillance: regelmatige, fysieke bewaking op uw locatie

Wilt u uw object, zoals gebouw, terrein of woning, dag en nacht laten beveiligen en/of controleren door ervaren beveiligingsprofessionals? Als u ons inschakelt voor mobiele surveillance, voeren wij controlerondes, zoals open- en sluitrondes, en brandrondes uit. Dit doen wij op de door uw gewenste locaties en tijdstippen. Tijdens deze inspectie controleren wij uw locatie en/of leveren wij extra toezicht om vandalisme en diefstal voor te zijn. Zoekt u professionals die u kunt inzetten bij calamiteitenoproepen en sluitingsbegeleiding? Ook dan zijn we u graag van dienst.

Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Mobiele camerabewaking en alarmsystemen voor het beveiligen van uw gebouw of terrein

Heeft u interesse in de mogelijkheden van mobiele camerabewaking en alarmsystemen? Dan bieden wij u graag een beveiligingsoplossing aan die aansluit op uw persoonlijke situatie. Met onze intelligente camera’s wordt het eenvoudig uw object, hetzij een bedrijfspand, hetzij een bouwterrein, te beveiligen. Na het installeren van de camera, heeft u 24/7 toegang tot (live)beelden van uw locatie. Zo houdt u zicht op uw object en is dit dag en nacht bewaakt. Kiest u naast (mobiele) camerabewaking, ook voor een van onze mobiele alarmsystemen? Dan realiseert u een optimale objectbeveiliging.

Schakel een specialist in beveiliging in

H&G Security in Naaldwijk, regio Westland, is uw partner in beveiliging. Wilt u meer weten over onze producten en diensten met betrekking tot mobiele surveillance, camerabewaking en alarmsystemen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 – 244 400 of een e-mail te sturen naar info@hg-security.nl.