Intelligente camera

Zoekt u een intelligente camera om uw gebouw, zoals bedrijfspand, woning of (bouw)terrein, te beveiligen? In dit geval zoekt H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, graag naar een passende beveiligingsoplossing, afgestemd op uw wensen en situatie. Wij hebben al vele particulieren en bedrijven in de directe regionale omgeving van Westland voorzien van een kwalitatief hoogwaardig, slim beveiligingsproduct. Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Intelligente camera

Uw gebouw of terrein bewaken met een intelligente camera

Middels een intelligente camera kunt u uw locatie optimaal bewaken en beveiligen. Heeft u interesse in het realiseren van camerabeveiliging en het treffen van preventieve maatregelen tegen vandalisme en diefstal? De cameramast die wij in dit geval bij u installeren, dient als een mobiele camera en heeft uitgebreide en geavanceerde cameramogelijkheden, waaronder nachtcamerabeveiliging. De beelden die de intelligente camera opneemt, kunnen zowel worden teruggekeken op een later moment, als live worden gevolgd via een livestream.

Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Beveilig uw object met camera’s

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een intelligente camera? Of heeft u interesse in een van de andere beveiligingsoplossingen van H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, regio Westland? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze producten en onze dienstverlening. Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 – 244 400 of een e-mail te sturen naar info@hg-security.nl.