Infraroodbeveiliging

Zoekt u een expert in infraroodbeveiliging? H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, biedt een brede dienstverlening aan met betrekking tot beveiligingswerkzaamheden en -producten. Wij leveren kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen op maat aan zowel particulieren en bedrijven in de directe regionale omgeving van Westland.

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Infraroodbeveiliging

Infraroodbeveiliging voor het bewaken van grote onbemande locaties

Wanneer u uw object, zoals een woning, gebouw of (bouw)terrein, wilt beveiligen middels infraroodbeveiliging, realiseren wij dit graag voor u. U wilt natuurlijk kosten wat het kost vandalisme en diefstal op uw locatie voor zijn. Een van de manieren om uw onbemande locatie te bewaken, is door middel van infrarooddetectie. Is er een onbevoegd persoon op uw terrein of in uw (bedrijfs)pand? Dan slaan de infrarooddetectors alarm. Het voordeel aan infraroodbeveiliging (of laserbeveiliging) is dat u in één keer een groot gebied kunt beveiligen.

Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Ontdek de voordelen van beveiliging met infrarooddetectors

Heeft u interesse in onze diensten omtrent objectbeveiliging? H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, regio Westland, is dé specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen op maat. Naast infraroodbeveiliging, kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor het huren van een beveiligingscamera en diverse andere alarminstallaties. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen omtrent de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@hg-security.nl of bel 0174 – 244 400.