Evenementenbeveiliging

Heeft u interesse in de mogelijkheden van evenementenbeveiliging, zoals het installeren van camerabewaking op de locaties van uw evenementen? H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, is een specialist op het gebied van beveiliging en biedt zowel particulieren als bedrijven in de directe regionale omgeving van Westland beveiligingsoplossingen op maat aan. Of u nu uw terrein, gebouw of woning wilt laten bewaken of uw festival, feest of ander soort evenement optimaal wilt laten beveiligen: wij zijn uw betrouwbare partner.

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging: camerabewaking voor uw evenementen

Als specialist in beveiliging hebben wij ruime ervaring in het organiseren van evenementenbeveiliging, waaronder het installeren van camerabewaking op evenementen. Naast onze diensten omtrent camerabeveiliging beschikken wij over een team aan gediplomeerde gastheren, portiers en evenementenbeveiligers voor horecaexploitanten, sportclubs, evenementenorganisaties en bedrijven. Schakelt u dit team in? Dan bent u ervan verzekerd dat zij de gewenste sfeer voor uw gelegenheid creëren en dat u ontzorgt wordt op vele gebieden. Zo dragen de specialisten zorg voor het opstellen van een veiligheidsplan en het aanvragen van de vereiste vergunningen. Wilt u tevens controlerondes laten uitvoeren op bepaalde tijdstippen? Dan maakt u gebruik van onze dienstverlening met betrekking tot mobiele surveillance.

Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Laat uw evenementen optimaal beveiligen

Bent u benieuwd wat H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, regio Westland, voor u kan betekenen op het gebied van evenementenbeveiliging? Of u nu camerabewaking op de locaties van uw evenementen wilt laten installeren of op zoek bent naar gediplomeerde porties: wij leveren u graag een beveiligingsoplossing op maat. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hg-security.nl of te bellen naar 0174 – 244 400 en ontdek de mogelijkheden.