Alarmopvolging

H&G Security B.V. verzorgt de alarm- en brandmeldingen (BMI) opvolging  voor zowel bedrijven en  particulieren en in haar  directe regionale omgeving.

Door onze grote kennis van bedrijvigheid in ons operationele gebied, kunnen we door middel van korte lijnen pro-actief, snel communiceren en de alarm- en brandmeldingen afwerken.

Tevens kunnen wij voor u de volgende bijkomende werkzaamheden verzorgen:

  • Quick response oproepen van een paniekknop en (medische) noodsituaties.
  • Brand-, opening- en sluitronde.
  • Mobiele surveillance van omgeving en/of objecten.
  • Specifieke controleronde (b.v. tijdens vakanties).
  • Sluitingsbegeleiding (b.v. winkels, tankstations, horecabedrijven).
bord aan hek met tekst

Camerabewaking (cameramast)

De camerabewaking van H&G Security is van een hoge kwaliteit. De camermast wordt ingezet als mobiele camera voor onder andere bouwbeveiliging en heeft uitgebreide en geavanceerde cameramogelijkheden zoals:

  • Dome –camera’s ( inzoomen)
  • Nachtcamera’s
  • Wide view camera’s met foto snaps.

De beelden worden opgenomen maar kunnen ook live bekeken (streaming) worden op een computer, smartphone of I-pad.

Bouwbeveiliging

H&G Security is gespecialiseerd op het gebied van (tuin)bouwbeveiliging voor ieder bouwproject. Wij kunnen hiervoor een breed scala aan mogelijkheden aanbieden, waaronder Infrarood-/ laserbeveiliging, bewegingsdetectoren, alsmede camerabewaking voor zowel in gebouwen als op grote bouwterreinen. Onze bouwbeveiliging wordt aangesloten op een PAC ( Particuliere Alarm Centrale). Bij meldingen voeren verzorgen wij alarmopvolging en eventueel mobiele surveillance.

Ieder project is maatwerk en er zal dus vooraf altijd met de klant besproken worden wat de wensen zijn, zodat de beveiliging compleet aansluit bij het desbetreffende project.

Mobiele Surveillance

Wij beveiligen en/of controleren 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw objecten, zoals terreinen, gebouwen en woonhuizen.

Wij voeren controle-, sluit-, openings-, sluit- en brandrondes uit op de door u gewenste tijden en wensen. Daarnaast zijn wij inzetbaar bij een calamiteiten oproep of sluitingsbegeleiding.

Horeca / Evenementen

H&G security levert al vele jaren gediplomeerde gastheren, portiers en evenementenbeveiligers voor horecaexploitanten, sportclubs, evenementenorganisaties en bedrijven.
Onze doelstelling is hierin voor u als gastheer te opereren om de door u gewenste sfeer voor uw gelegenheid en bezoekers te creëren.
Tevens hebben wij veel expertise op het gebied van veiligheidsplannen en vergunningaanvragen.

Objectbeveiliging

bouwbeveiliging westland

H&G Security levert objectbewaking voor alle mogelijke objecten. Onze beveiligers zijn representatief, correct en daadkrachtig.
Wij kunnen tevens objectbewaking leveren inclusief hondenbewaking en met herkenbare beveiligingsauto’s.
Onze beveiligers zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s voor beveiliging, BHV en brandmeldinstallatie beheerder.