Cameramast

Met een cameramast kunt u uw object, zoals een terrein, gebouw of woning, optimaal beveiligen. Wilt u bijvoorbeeld uw bouwterrein dag en nacht in de gaten houden en onbevoegde bezoekers van uw locatie houden? Dan biedt camerabeveiliging uitkomst. H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, regio Westland, is een professional die aan zowel particulieren als bedrijven beveiligingsoplossingen op maat aanbiedt, waaronder bewaking middels cameramasten.

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Cameramast

24/7 terreinbewaking met een cameramast

Wanneer u kiest voor onze camerabeveiliging, bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige camerabewaking op uw terrein, zodat u 24/7 zicht heeft op uw locatie. De cameramast die wij installeren, dient als een mobiele camera en heeft uitgebreide en geavanceerde cameramogelijkheden, waaronder:

  • Domecamera’s
  • Nachtcamera’s
  • Wide-view-camera’s met foto snaps

De camerabeelden die worden opgenomen door de mast, zijn live te bekijken via een computer, smartphone of iPad en ook terug te kijken op ieder gewenst moment.

Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Laat cameramasten installeren voor een optimale beveiliging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een cameramast? Of heeft u interesse in een van onze andere beveiligingsoplossingen, zoals een slimme alarminstallatie? H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, is dé beveiligingsspecialist in Westland die u met een gerust hart in de arm neemt. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hg-security.nl of te bellen naar 0174 – 244 400.