Camerabewaking en andere soorten beveiligen op uw bouwterrein

Heeft u interesse in camerabewaking, alarmsystemen en/of controlerondes op uw bouwterrein? Dan staat H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, graag voor u klaar. Wij bieden zowel bedrijven als particulieren in de directe regionale omgeving van Westland kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen op maat aan. Wij zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied van (tuin)bouwbeveiliging voor bouwprojecten en gaan ook voor u op zoek naar de beste beveiligingsoplossing.

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Camerabewaking bouwterrein

Camerabewaking, alarmsystemen en controles op uw bouwterrein als preventieve maatregel

Het is belangrijk dat een bouwterrein wordt beveiligd, hetzij door middel van camerabewaking en alarmsystemen, hetzij middels het uitvoeren van regelmatige controles. Aangezien deze tijdelijke werklocatie gevestigd is op een openbaar terrein, is het voor onbevoegden vaak eenvoudig schade aan te richten. Natuurlijk wilt u kosten wat het kost voorkomen dat kostbare machines, gereedschap en installaties ongedeerd blijven. Van camerabewaking en alarmsystemen tot controles: wij verzorgen de juiste bouwbeveiliging voor uw bouwterrein.

Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Wij beveiligen uw bouwterrein 24/7

Ieder bouwproject is anders en daarom leveren wij u een oplossing op maat. Voorafgaand aan elke samenwerking, brengen wij dan ook de wensen en verwachtingen van de klant in kaart, zodat wij het soort beveiliging kunnen leveren dat compleet aansluit bij uw project. Waar bij het ene bouwproject enkel camerabewaking wordt geplaatst, worden op een ander bouwterrein alarmsystemen, zoals infrarood- en laserbeveiliging en/of bewegingsdetectoren, geïnstalleerd en regelmatige controles gehouden. Al onze bouwbeveiliging wordt aangesloten op een Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zijn er meldingen? Dan dragen wij zorg voor de alarmopvolging en de mobiele surveillance, mocht dit nodig zijn.

Kies voor professionele beveiliging op uw bouwterrein

Zou u graag uw bouwterrein laten beveiligen middels camerabewaking, alarmsystemen en/of het uitvoeren van regelmatige controles? Wat uw voorkeuren met betrekking tot het beveiligen van uw terrein ook zijn: H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, regio Westland, vindt ongetwijfeld een beveiligingsoplossing die aansluit op al uw wensen. Bel naar 0174 – 244 400 of stuur een e-mail naar info@hg-security.nl en vraag een kennismakingsgesprek aan!