Camerabeveiliging

Heeft u interesse in camerabeveiliging en zoekt u een bedrijf dat zich specialiseert in beveiligingsdiensten? H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, is dé specialist in de omgeving van Westland die beveiligingsoplossingen op maat aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Of u nu een object, zoals een gebouw of woning, wilt beveiligen of een professioneel beveiligingsproduct wilt laten installeren op een bouwterrein: wij leveren u een beveiligingsoplossing van de bovenste plank.

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Camerabeveiliging

De uitgebreide en geavanceerde mogelijkheden van camerabeveiligingen

Wanneer u de mogelijkheden van camerabeveiliging wilt ontdekken, vertellen wij u graag meer over onze producten en dienstverlening. Kiest u voor onze mobiele camerabewaking? Dan ontvangt u camerabeelden van hoogwaardige kwaliteit. Wij plaatsen een zogenaamde cameramast op uw locatie die dient als mobiele camera en gepaard gaat met diverse cameramogelijkheden, waaronder:

  • Domecamera’s
  • Nachtcamera’s voor nachtbeveiliging
  • Wide-view-camera’s met foto snaps

De camerabeelden die worden opgenomen, kunnen live bekeken worden via een stream op een computer, smartphone of iPad.

Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Laat uw object of terrein beveiligen met camera’s

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van camerabeveiliging? De specialisten van H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, regio Westland, vertellen u graag meer. Aan de hand van uw wensen, bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 – 244 400 of een e-mail te sturen naar info@hg-security.nl.