Bouwbeveiliging

Wanneer u interesse heeft in het huren van producten voor tijdelijke bouwbeveiliging, maakt u gebruik van de expertise van dé specialist in bouwbewaking: H&G Security. Wij zijn een flexibele, meedenkende organisatie, gevestigd in Naaldwijk, die gespecialiseerd is in het leveren van een breed scala aan beveiligingsdiensten. Wij leveren onze professionele en slimme beveiligingsoplossingen aan zowel particulieren als bedrijven in de directe regionale omgeving van Westland en staan dan ook 24/7 garant voor de beveiliging van gebouwen, terrein, evenementen en andere objecten. Ook voor het huren van producten voor bouwbeveiliging of bouwbewaking, staan wij graag voor u klaar.

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Bouwbeveiliging

Tijdelijke bouwbeveiliging huren: schakel een specialist in bouwbewaking in

Een bouwterrein moet te allen tijde goed beveiligd worden. Om de kostbare machines, installaties en het aanwezige gereedschap optimaal te beschermen, is professionele bouwbewaking nodig. Met preventieve maatregelen, zoals het plaatsen van bewakingscamera’s of bewegingsdetectoren in gebouwen of op grote bouwterreinen, kunt u (financiële) schade vóór zijn.

Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Een beveiligingsoplossing op maat

Wilt u producten voor tijdelijke bouwbeveiliging huren voor enkele weken of heeft u interesse in onze diensten omtrent bouwbewaking voor een langere periode? Wat uw voorkeuren ook zijn: H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, regio Westland, levert u een beveiligingsoplossing op maat die naadloos aansluit op uw wensen en de specificaties van het desbetreffende bouwproject. Wanneer u graag producten voor tijdelijke bouwbeveiliging wilt huren, kunnen wij onder meer de volgende beveiligingsoplossingen leveren: 

Al onze beveiligingsproducten zijn bovendien aangesloten op een PAC: Particuliere Alarm Centrale. Zijn er meldingen? Dan ontfermen wij ons over de alarmopvolging en mobiele surveillance.

Vind de juiste beveiliging voor uw bouwproject

Als expert op het gebied van beveiliging dragen wij graag zorg voor het realiseren van de juiste bouwbewaking. Bent u benieuwd welke tijdelijke bouwbeveiliging het best past bij uw project en wilt u informeren naar de kosten die komen kijken bij het huren van beveiligingsproducten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 – 244 400 of een e-mail te sturen naar info@hg-security.nl. Dan vertellen wij u graag meer over onze diensten en de mogelijkheden in uw situatie.