Alarmopvolging

Zoekt u een specialist in alarmopvolging nabij Den Haag? H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, is een betrouwbaar bedrijf dat uiteenlopende beveiligingsoplossingen aanbiedt aan zowel bedrijven als particulieren in de directe, regionale omgeving van Westland. Wij leveren te allen tijde maatwerkoplossingen en staan 24/7 voor u klaar. Zo ook wanneer u alarm- en/of brandmeldingen (BMI) wilt laten verzorgen, zijn wij u graag van dienst.

Heeft u vragen over onze beveiliging?

24/7 beveiliging

Mobiele surveillance

Maatwerkoplossingen

Home » Alarmopvolging

Alarmopvolging door een beveiligingsspecialist nabij
Den Haag

Wij beschikken over een ruime verzameling aan kennis over ons operationele gebied. Hierdoor kunnen wij middels korte lijnen op een proactieve en snelle manier communiceren en de alarm- en brandmeldingen altijd zorgvuldig afwerken. Schakelt u ons bedrijf in regio Westland, nabij Den Haag, in en laat u zich ontzorgen op het gebied van alarmopvolging? Dan kunnen wij ons ook ontfermen over gerelateerde werkzaamheden, zoals:

  • Het bieden van sluitingsbegeleiding, onder meer bij winkel, tankstations of horecabedrijven;
  • Het uitvoeren van brand-, opening- en sluitrondes en specifieke controlerondes, bijvoorbeeld tijdens vakanties;
  • Het oproepen van een paniekknop en (medische) noodsituaties.
Man poserend voor auto's
bord aan hek met tekst

Een uitgebreid dienstenpakket

Naast dat u ons bedrijf in regio Westland, nabij Den Haag, kunt inschakelen voor alarmopvolging brandmeldopvolging, bieden wij onder meer diensten aan met betrekking tot:

Vertrouw het afhandelen van uw alarm- en/of brandmeldingen toe aan een professional

H&G Security, gevestigd in Naaldwijk, nabij Den Haag, staat garant voor het leveren van een groot scala aan beveiligingsoplossingen, waaronder alarmopvolging. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@hg-security.nl of bel naar 0174 – 244 400. We gaan graag met u in gesprek!